Selskabs menuer gældene fra d 1 September – 31 Oktober 2018.

ved min 10 couverter

3 retter 295 kr per person.

vælg mellem forretter, hovedretter og desserter.

Forretter :

  • Creme suppe af bagte pastinakker og æble, serveret med creme fraiche, purløgs olie samt røget bacon
  • Enebær og cognac gravet laks, serveres med ristede hasselnødder, citron mayonnaise samt urte salat.
  • Nordsø rejer med hjertesalat, serveres med puffede hvedekerner samt røget paprika dressing.

Hovedretter :

  • Braiserede svinekæber i citron og timian glacec, serveres med efterårets grønt.
  • ​Oksefilet serveres med flødestuvet porrer, sauteret gulerødder samt gremolata.
  • Braiserede kanin lår med bagte pastinakker og svampe, serveres på græskar pure med løg sauce.

Desserter :

  • Æblekage serveres med creme fraiche, samt chokolade og makron crumble.
  • Chokolade kage med ribs, serveres med bagt hvid chokolade samt vanilje creme.
  • Fløde parfait med hyldebær, serveres med nøddebrud med havsalt samt hyldeblomst sirup.

Tilvalg af ekstra forret eller 3 slags oste 65 kr per person.

Kontakt os for sammensætning af menu efter eget ønske eller lad os lave et tilbud med drikkevare inc.

Menu skal bestilles senest 4 dage før.

Home » Sep – Okt menu