Selskabsmenuer gældende fra 1. september – 31. oktober 2019

3 retter 295 kr. pr. person

Dette tilbud gælder ved bestilling af minimum 10 kuverter. Vælg mellem forretter, hovedretter og desserter.

Forretter

  • Cremesuppe af bagte pastinakker og æble, serveret med creme fraiche, purløgsolie samt røget bacon.
  • Enebær og cognac graved laks, serveres med ristede hasselnødder, citronmayonnaise samt urte salat.
  • Nordsørejer med hjertesalat, serveres med puffede hvedekerner samt røget paprika dressing.

Hovedretter

  • Braiserede svinekæber i citron og timianglace, serveres med efterårets grønt.
  • ​Oksefilet serveres med flødestuvet porrer, sauteret gulerødder samt gremolata.
  • Braiserede kaninlår med bagte pastinakker og svampe, serveres på græskarpuré med løgsauce.

Desserter

  • Æblekage serveres med creme fraiche, chokolade og makron crumble.
  • Chokoladekage med ribs, serveres med bagt hvid chokolade samt vanilje creme.
  • Fløde parfait med hyldebær, serveres med nøddebrud med havsalt samt hyldeblomst sirup.

Tilvalg af ekstra forret eller tre slags oste for 65 kr. pr. person.

Kontakt os for sammensætning af menu efter eget ønske eller lad os lave et tilbud med drikkevare inkluderet. Menuen skal bestilles fire dage før arrangementet.

Home » Sep – Okt menu

Kontakt os