Selskabs menuer gældene fra d 1 November – 31 December 2018.

ved min 10 couverter

3 retter 295 kr per person.

vælg mellem forretter, hovedretter og desserter.

Forretter :

  • ​​Hø røget torsk serveres med ristede hasselnøds vinagrette samt æblesalat.
  • ​Plukket krabbe kød serveres med kartoffelchips, urter samt dild mayonnaise.
  • Rillette af and serveres med rosenkåls salat samt hyldebær dressing.

Hovedretter :

  • Oksehøjreb serveres med saltbagt selleri, sauterede østershatte, rødbede pure samt kalveglace.
  • ​Fasan serveres med stegte gulerødder, ristet kastanjer samt fløde sauce med tyttebær.
  • Braiseret svinebryst serveres med græskarpure, sauteret grønkål med hasselnødder samt svine sauce.

Desserter :

  • Mørk chokolade mousse serveres med revet mælkechokolade, bagt hvis chokolade samt fint revet citron skal.
  • Sprød æbletærte serveres med vanilje parfait samt karamel sauce.
  • Sat bær kompot serveres med fløde ganache, jernurt samt mandel karamel.

Tilvalg af ekstra forret eller 3 slags oste 65 kr per person.

Kontakt os for sammensætning af menu efter eget ønske eller lad os lave et tilbud med drikkevare inc.

Menu skal bestilles senest 4 dage før.

Home » Nov – Dec menu