Selskabsmenuer gældende fra 1. november – 31. december 2019

3 retter 295 kr. pr. person

Dette tilbud gælder ved køb af minimum 10 kuverter. Du kan vælger mellem forretter, hovedretter og desserter.

vælg mellem forretter, hovedretter og desserter.

Forretter

  • ​​Røget torsk serveres med ristede hasselnøds vinaigrette samt æblesalat.
  • ​Plukket krabbekød serveres med kartoffelchips, urter samt dildmayonnaise.
  • Rillette af and serveres med rosenkålssalat samt hyldebærdressing.

Hovedretter

  • Oksehøjreb serveres med saltbagt selleri, sauterede østershatte, rødbedepuré samt kalveglace.
  • ​Fasan serveres med stegte gulerødder, ristet kastanjer samt flødesauce med tyttebær.
  • Braiseret svinebryst serveres med græskarpuré, sauteret grønkål med hasselnødder samt svinesauce.

Desserter

  • Mørk chokolademousse serveres med revet mælkechokolade, bagt hvid chokolade samt fintrevet citronskal.
  • Sprød æbletærte serveres med vaniljeparfait samt karamelsauce.
  • Sat bærkompot serveres med fløde ganache, jernurt samt mandelkaramel.

Tilvalg af ekstra forret eller tre slags oste: 65 kr. pr. person.

Kontakt os for sammensætning af menu efter eget ønske, eller lad os lave et tilbud med drikkevare inklusiv. Menuer skal bestilles senest fire dage før arrangementet.

Home » Nov – Dec menu

Kontakt os