Selskabsmenuer gældende fra 1. Marts – 28. April 2019

3 retter 295 kr. pr. person

Dette tilbud gælder ved køb af minimum 10 kuverter. Du kan vælge mellem forretter, hovedretter og desserter.

Forretter

  • ​Koldtvandsrejer med citronmayonnaise, sprød croutoner og friske urter.
  • Ceviche af multe med ramsløg, skovsyre og forårs grønt.
  • Limfjords østers med æble eddike, springløg og bygkorns chips.

Hovedretter

  • Braiseret lammeskank med nye gulerødder samt braiseret spidskål, citron og timian.
  • ​Helstegt vagtler med bagte cherry tomater, sauteret svampe samt morkel creme.
  • Kalveculotte med forårs grønt, blomkålspuré samt kalveglace med løvstikke.

Desserter

  • Bagte rabarber med vaniljecreme og sprød crumble.
  • Sprød fragilite med mandler, vaniljeparfait og nougat. Pyntet med rød skovsyre.
  • Kærnemælksmousse med bagt hvid chokolade, citronmelis og jordbærkompot.

Tilvalg af ekstra forret eller tre slags oste 65 kr per person.

Kontakt os for sammensætning af menu efter eget ønske. Vi laver med glæde et tilbud til dig, hvor drikkevarer er inkluderet. Menuen skal bestilles senest fire dage før.

Home » Mar – Apr menu

Kontakt os