Selskabs menuer gældene fra d 1 Marts – April 2018

ved min 10 couverter

3 retter 295 kr per person.

vælg mellem forretter, hovedretter og desserter.

Forretter :

  • ​Koldt vands rejer med citron mayonaise, sprød croutoner og friske urter.
  • Chevice af multe med ramsløg, skovsyre og forårs grønt.
  • Limfjords østers med æble eddike, springløg og bygkorns chips.

Hovedretter :

  • Braiseret lammeskank med nye gulerødder samt braiseret spidskål, citron og timian.
  • ​Helstegt vagtler med bagte cherry tomater, sauteret svampe samt morkel creme
  • Kalveculotte med forårs grønt, blomkålspure samt kalve glace med løvstikke.

Desserter :

  • Bagte rabarber med vanilje creme og sprød crumble.
  • Sprød fragelite med mandler, vanilje parfait og nougat. Pyntet med rød skovsyre.
  • Kærnemælks mousse med bagt hvid chokolade citron melis og jordbær kompot.

Tilvalg af ekstra forret eller 3 slags oste 65 kr per person.

Kontakt os for sammensætning af menu efter eget ønske eller lad os lave et tilbud med drikkevare inc.

Menu skal bestilles senest 4 dage før.

Home » Mar – Apr menu