Selskabs menuer gældene fra d 1 maj – 30 juni 2018.

ved min 10 couverter

3 retter 295 kr per person.

vælg mellem forretter, hovedretter og desserter.

Forretter :

  • ​Hvide asparges med stenbider rogn og kørvel creme fraiche.
  • Let røget laks med rugbrøds crumble, citron mayonnaise og purløg.
  • ​Sprængt andebryst med brændt springløg, agurk og radise i rygeost.

Hovedretter :

  • Svinemørbrad med pure af blomkål, saute af spæde gulerødder og sommer porre, samt svine glace med purløgs olie.
  • ​Unghanebryst med serrano og morkler i fløde sauce. Serveret med spidskål og persille.
  • Kalvefilet med ærter, savoy kål, porre og bacon samt kalve glace.

Desserter :

  • Danske Jordbær med creme double samt estragon sukker.
  • Bagt marengs med pisket citron gele samt bagt crumble.
  • ​Appelsin fromage med malt tvile og hakket chokolade.

Tilvalg af ekstra forret eller 3 slags oste 65 kr per person.

Kontakt os for sammensætning af menu efter eget ønske eller lad os lave et tilbud med drikkevare inc.

Menu skal bestilles senest 4 dage før.

Home » Maj – Juni menu