Selskabsmenuer gældende fra 1. maj – 30. juni 2019

3 retter 295 kr. pr. person 

Dette tilbud gælder ved køb af minimum 10 kuverter. Du kan vælge mellem forretter, hovedretter og desserter.

Forretter

  • ​Hvide asparges med stenbiderrogn og kørvel creme fraiche.
  • Let røget laks med rugbrøds crumble, citronmayonnaise og purløg.
  • ​Sprængt andebryst med brændt springløg, agurk og radise i rygeost.

Hovedretter

  • Svinemørbrad med pure af blomkål, saute af spæde gulerødder og sommerporre, samt svine glace med purløgsolie.
  • ​Unghanebryst med serrano og morkler i flødesauce. Serveret med spidskål og persille.
  • Kalvefilet med ærter, savoy kål, porre og bacon samt kalveglace.

Desserter

  • Danske jordbær med creme double samt estragonsukker.
  • Bagt marengs med pisket citrongele samt bagt crumble.
  • ​Appelsinfromage med malt tvile og hakket chokolade.

Tilvalg af ekstra forret eller tre slags oste 65 kr per person.

Kontakt os for sammensætning af menu efter eget ønske. Vi strikker gerne et tilbud sammen til dig, hvor drikkevare er inkluderet. Menuen skal bestilles fire dage før arrangementet.

Home » Maj – Juni menu

Kontakt os