Lejebetingelser for Bryggen 57

Når du lejer vores hyggelige lokale beliggende på Islands Brygge 57 samt bestiller mad fra os, har vi nogle betingelser, vi beder dig være opmærksom på. Disse betingelser er sidst opdateret i januar 2019.

1) Betalingsbetingelser

Ved reservation af selskabslokalet betales en faktura med den fulde lejepris på 6.500 kr. Betaling skal finde sted straks ved modtagelse af fakturaen. Først når vi har registeret betalingen, kan vi bekræfte bookingen af lokalet.

Prisen er inklusiv el, vand, varme, oprydning, rengøring, opdækning, duge, servietter, bloklys samt personale ved arrangementer på op til 8 timers varighed. Ekstra timer kan naturligvis tilkøbes.

Efter arrangementet fremsendes faktura på menu og andet tilkøbt. Og der er 8 dages betalingsfrist på dette.

Overskrides betalingsfristen fremsendes en faktura på 100 kr. i rykkergebyr. Denne skal betales sammen med beløbet for menu og andet tilkøbt.

​​2) Krav for at leje

Vi lejer ikke lokalet ud til ungdomsfester eller til personer under 25 år.

Lejeren skal være til stede under hele arrangementet. Lejeren er ansvarlig for at dække eventuelle skader af lokalet samt inventar.

Vi tager ikke selskaber på under 35 personer ind.

Såfremt man ønsker at leje lokalet, skal der købes en menu på minimum 225 kr. pr. person.

Vær opmærksom på, at der efter midnat vil komme et tillæg på 2200 kr. for en dørmand. ​

3)​ Adgang til lokalet

I hverdagen er der tidligst adgang til lokalet kl. 15. I weekenden kan man komme tidligere ind efter aftale.

Lokalet kan lejes frem til kl. 03:00 fredag og lørdag. Søndag – torsdag kan lokalet lejes frem til kl. 24:00.

Vær opmærksom på, at lyset tændes og musikken slukkes 15 minutter før, at man skal forlade lokalet.

4) Drikkevare og kage

Drikkevarer kan medbringes mod et tillæg på 1000 kr.

Vi tilbyder glædeligt at stå for drikkevare. Vi kan sammensætte en pakke bestående af velkomstdrinks, vin, kaffe, avec og evt. en blød / hård bar.

Man er velkommen til at medbringe egen kage uden tillæg. Dog skal det understreges, at der ikke må være tale om hjemmebag. Ud over det skal vi have tilsendt en kopi af købskvitteringen, hvor der tydeligt fremgår CVR-nummer.

Betingelser

 

5)​ Terrassen

Af hensyn til beboer i nabobygningerne beder vi vores gæster vise hensyn uden for bygningen.
Dørene samt vinduer skal være lukket efter kl. 22.
Man kan benytte døren nede fra gangen til at komme ud for at trække frisk luft eller for at ryge.

6)​ Musik

I lokalet findes der et anlæg med højtalere, man kan tilslutte diverse udstyr med en AUX-tilgang (telefoner, tablets osv.).

Har man en DJ eller live musik med, må de gerne benytte højtalerne. Efter kl. 22:00 er bygningens maks. volumen 85 dB. Det bedes I respektere.

7) Endelig antal

Det endelig antal gæster skal I angive til Høj På Mad senest 10 dage før arrangementet. Herefter vil der blive krævet fuld menu / bar pris pr. udeblevne gæst.

​8)​ Aflysning

Aflysning af selskabet skal ske senest 20 dage før arrangement. Ved aflysning herefter vil der ikke blive tilbagebetalt lokaleleje, medmindre det er Høj På Mad, der er nødsaget til at aflyse.

9) Pyntning af lokalet

Vi sørger glædeligt for pyntningen til arrangementer. Vi kan f.eks. lægge bordpynt samt bordkort ud på bordene samt dække smukt op.
Vil man have pynt hængt op i lokalet, skal man selv sørge for dette. Man sørger ligeledes for, at pille det ned igen. Dette skal ske inden kl. 9 dagen efter.

Vi vil gøre opmærksom på, at vi ikke kan garantere, at man kan komme ind dagen før og pynte.