Kantinedrift i København

Vi leverer din firmafrokost i København

Ønsker du, at dine medarbejdere skal kunne nyde en frisk og velsmagende frokost hver dag? En frokost som giver dem energi til resten af arbejdsdagen? Så er du havnet det rette sted.

Vi er nemlig eksperter i kantinedrift i København. Gennem det seneste år har vi haft ansvaret for kantinedriften for virksomhederne tilknyttet Islands Brygge 57. Og vores varemærke er, at vi lytter til vores kunder og skræddersyer en frokost, der matcher deres ønsker og behov.

 

Kun det bedste til vores kunder

Mange virksomheder får leveret deres frokost fra et storkøkken. Det betyder ofte, at maden har ligget i en lukket flamingokasse i flere timer, inden den skal spises. Og så smager maden bare ikke lige så godt.

Den går ikke os hos.

Vi foretrækker at opføre et køkken tæt på dit firma i København og tilberede jeres frokost her. På den måde garanterer vi jer en frisk, velsmagende og indbydende frokost hver dag. Dette gør vi allerede i vores køkken på Islands Brygge, og vi glæder os til at åbne flere køkkener for vores kunder!

Hvorfor vælge os?

Vælger du os til at varetage din kantinedrift i København, får du virkelig noget for pengene. Vi sætter altid kvaliteten i højsædet, og gør det til en budgetvenlig pris.

Vores ønske er at tilbede en frokost, der gør jer glade. Derfor får du og dine medarbejdere indflydelse på menuen. Vi lytter til jer og skræddersyer en frokost, der opfylder jeres ønsker og behov.

Kantinedrift i København. Vi leverer frisk og velsmagende mad til jer.

Udfyld formularen med dine ønsker!

Mangler du en rutineret kok, der har erfaring med kantinedrift, til dagligt at servere god mad til dig og dine medarbejdere?

Udfyld kontaktformularen nedenfor med behov og ønsker til en firmafrokost. Vi vil efterfølgende kontakte dig.

Du er naturligvis også velkommen til at ringe til os på 28 95 97 92. Vi glæder os til at lave friskt og velsmagende mad til jer.

Home » Kantinedrift