Kantinedrift på Islands Brygge

Høj på mad har god erfaring med kantinedrift på Islands Brygge

Vi har gennem det seneste år haft ansvaret for kantinedriften for virksomhederne tilknyttet Islands Brygge 57. Vi møder altid vores gæsterne i øjenhøjde, og en af vores forcer er vores evne til at kommunikere klart med virksomhederne – vi er aldrig i tvivl om hvilken mad de bestiller til medarbejderne, og de er aldrig i tvivl om hvilken kvalitet og service vi leverer.

Skal vi også hjælpe med jeres kantinedrift?

Der er efterhånden mange virksomheder, der foretrækker at få maden lavet i eget køkken, da mad altid er friskere og bedre som ny-tilberedt, end hvis den skal leveres fra et storkøkken, hvor ens virksomhed måske ikke ligger først på ruten.

Det er blevet meget moderne at firmaer, der leverer kantinedrift, ønsker at specialisere sig i køkkentyper. Det ønsker vi ikke – vi er en mindre virksomhed, der ønsker at specialisere os i lige præcis det som gæsterne har lyst til at spise. Vores styrke er netop, at vores køkken ligger i samme bygning som virksomhederne, og vi ønsker at udnytte den nærhed til at levere en god service over for de gæster, der hver dag spiser i vores og deres kantine.

Vi har brugt mange kræfter på at få køkkenet til, hver eneste dag, at servere god mad til overkommelig pris for gæsterne, og vi er nu klar til at overtage endnu et køkken på Islands Brygge, eller i området omkring.

Tilbud og kontakt!
Mangler I en rutineret kok, der har erfaring fra kantinedrift, til dagligt at servere god mad til jeres medarbejdere, så ring til os på 28 95 97 92 eller på booking nr 24 44 84 54. Vi kan så tage en snak om, hvad der er jeres behov, og hvad vi kan levere. Hvis det passer jer bedre, er I også velkomne til at sende en besked, og vi vil så vende tilbage til jer hurtigst muligt.

Home » Kantinedrift