Selskabs menuer gældene fra d 1 juli – 31 August 2018.

ved min 10 couverter

3 retter 295 kr per person.

vælg mellem forretter, hovedretter og desserter.

Forretter :

  • Rimmet makrel serveres med rygeost, agurk, radiser og malt croutoner, samt karse urter.
  • Rejer serveres med purløgs mayonnaise, glaskål samt skalotter.
  • Røget unghanebryst serveres med ristede hasselnødder, karry mayonnaise samt estragon.

Hovedretter :

  • Kalvefilet serveres med sauteret spidskål, ærter, broccoli og persille, samt brunet smør.
  • Confiteret unghanelår med gulerødder, hvidroe og ærter serveres i fløde sauce.
  • Pocheret pighvar serveres med salturt, porre, gulerødder samt kapers i sauce nage.

Desserter :

  • Sat kærnemælk serveres med jordbær samt nougatin.
  • Rabarber og jordbær salat serveres med bagt hvidchokolade samt vanilje fløde.
  • Brownie brud med blåskimmel ost samt ribs i sherry.

Tilvalg af ekstra forret eller 3 slags oste 65 kr per person.

Kontakt os for sammensætning af menu efter eget ønske eller lad os lave et tilbud med drikkevare inc.

Menu skal bestilles senest 4 dage før.

Home » Jul – Aug menu