Selskabs menuer gældende fra d 1 januar – 28 februar 2018.

ved min 10 couverter

3 retter 295 kr per person.

vælg mellem forretter, hovedretter og desserter.

Forretter :

  • ​Saltet makrel med agurk, sennep, rødbeder og dild.
  • Timian og æblepølser med æble, timian og fennikel
  • Smør porcheret torsk med frisk marineret vintergrønt og rapsolie vinagrette

Hovedretter :

  • Oksemørbrad, med tørsaltet bacon, linser i okseglace med gulerod og selleri samt råmarineret rødbeder og rosmarin.
  • ​Dyrekølle med brasered porre og gulerødder, selleripure, selleri chips samt rosmarin glace..
  • Agerhøne med sauteret grønkål, rosenkål og flødestuvet jordskokker, serveret med friterede hvedekerner.

Desserter :

  • Blomme tærte med appelsin cremfraiche.
  • Chokolade mousse med bagte marengs og granat æble.
  • Flødeparfait med ristede hasselnødder og frisk æble

Tilvalg af ekstra forret eller 3 slags oste 65 kr per person.

Kontakt os for sammensætning af menu efter eget ønske eller lad os lave et tilbud med drikkevare inc.

Menu skal bestilles senest 4 dage før.

Home » Jan – Feb menu