Selskabsmenuer gældende fra 1. januar – 28. februar 2019

3 retter 295 kr. pr. person

Dette tilbud gælder ved køb af minimum 10 kuverter. Du kan vælge mellem forretter, hovedretter og desserter.

Forretter

  • ​Saltet makrel med agurk, sennep, rødbeder og dild.
  • Timian og æblepølser med æble, timian og fennikel.
  • Smørpocheret torsk med frisk marineret vintergrønt og rapsolie vinaigrette.

Hovedretter

  • Oksemørbrad med tørsaltet bacon, linser i okseglace med gulerod og selleri samt råmarineret rødbeder og rosmarin.
  • ​Dyrekølle med braiseret porre og gulerødder, selleripure, selleri chips samt rosmarin glace.
  • Agerhøne med sauteret grønkål, rosenkål og flødestuvet jordskokker, serveret med friterede hvedekerner.

Desserter :

  • Blomme tærte med appelsin cremefraiche.
  • Chokolademousse med bagte marengs og granatæble.
  • Flødeparfait med ristede hasselnødder og frisk æble.

Tilvalg af ekstra forret eller tre slags oste 65 kr. pr. person.

Kontakt os for sammensætning af menu efter eget ønske. Vi laver glædeligt et tilbud, hvor drikkevare er inkluderet. Menu skal bestilles senest fire dage før arrangementet.

Home » Jan – Feb menu

Kontakt os