Festlokale på Islands Brygge

Uforstyrret festlokale beliggende centralt på Islands brygge

Leder I efter et flot festlokale, der kan danne rammen om jeres næste store begivenhed, så se lige hvad vi kan tilbyde her!

Centralt på Islands Brygge har vi indrettet et fantastisk festlokale med mange anvendelsesmuligheder. Vi har med stor succes blandt andet lejet det ud til bryllupper, konfirmationer, runde fødselsdage og firmaarrangementer af enhver afskygning.

Hvorfor vælge vores festlokale?

Festlokalet er populært af flere grunde. Man kan vælge at ankomme til fods, i bil, eller man kan overraske sine gæster med en kanalrundfart, og gå i land direkte ved indgangen til festlokalet på Islands Brygge.

Der er højt til loftet, og store flotte vinduer overalt. Selve lokalet er opdelt i 2 niveauer, så der er mange sjove måder at bruge rummet på – Niveauerne ligger op af hinanden, så selskabet sidder sammen på trods af niveauforskellen.

Der er plads til 90 spisende gæster i lokalet, og ved reception kan der være op til 150 personer.
Det koster 6.500 kr. at leje festlokalet, men så er der i prisen inkluderet el, vand, varme, opdækning, duge, servietter, bloklys, oprydning, rengøring samt personale der kan assistere til arrangementer af 8 timers varighed.

ALLE selskaber der bookes ind til efter midnat vil få et tillæg på 2200 kr for dørmand.

Festlokalet udlejes kun med mad fra Høj på Mad
Vi udlejer udelukkende festlokalet, hvis maden bestilles fra Høj på Mad. I kan se vores menuforslag, og er velkommen til at komme med andre forslag, hvis I ønsker en anden sammensætning.

Når man tænker tilbage på en dejlig middag, så vil de fleste mene, at den har indeholdt en god kombination af behageligt selskab i hyggelige omgivelser, og med god mad og drikke dertil. Vi anbefaler derfor altid vores gæster at købe vores vine, der er nøje udvalgt så de passer til maden. Ønsker I selv at medbringe drikkevarer, så kan det også lade sig gøre mod et tillæg på 1.000 kr.

Vi åbner gerne for baren!

Når gæsterne er blevet mætte, skal der måske skrues lidt mere op for musikken, og serveres spændende drinks. Vi kan opsætte en festlig bar, og vores bartender mikser alt fra Irish Coffee med hjemmelavet sukkermix til “Old Fashioned” eller måske en “Dark´n Stormy” til gæsterne. I kan således hygge jer om selskabet, mens vi skaber en hyggelig ramme om jeres fest.

Vil I gerne vide lidt mere om vores festlokale på Islands Brygge, så giver vi gerne en kop kaffe. I kan se lokalet og stille spørgsmål, hvis der er noget I ønsker uddybet. Ring til os på 28 95 97 92 eller på booking nr 24 44 84 54, så vi kan aftale et tidspunkt der passer jer. Når vi kender jeres ønsker, så sender vi jer gerne et uforpligtende tilbud på arrangementet.

Home » Selskab