Festlokale på Amager

Leder du efter et flot festlokale, der kan danne rammen om din næste store begivenhed? Så læs endelig videre.

Centralt på Islands Brygge har vi indrettet et romantisk festlokale med mange anvendelsesmuligheder. Vi har stor succes med at leje det ud til bryllupper, konfirmationer, runde fødselsdage og firmaarrangementer af enhver afskygning.

Hvorfor vælge vores festlokale?

Festlokalet på Amager er populært af flere grunde. Du kan vælge at ankomme til fods, i bil, eller du kan overraske dine gæster med en kanalrundfart, og gå i land direkte ved indgangen til festlokalet på Islands Brygge.

Der er højt til loftet og store flotte vinduer overalt. Selve lokalet er opdelt i to niveauer, så der er mange sjove måder at bruge rummet på. Som du kan se på billedet, er niveauerne tæt forbundet, hvilket betyder, at dit selskab ikke splittes op.

Der er plads til 90 spisende gæster i lokalet, og ved reception kan der være op til 150 personer. Det koster 6.500 kr. at leje festlokalet. I prisen er følgende inkluderet: el, vand, varme, opdækning, duge, servietter, bloklys, oprydning, rengøring samt personale. Efter midnat vil der komme et tillæg på 2200 kr. for dørmand.

Sammensæt den perfekte menu til din fest

Vi udlejer kun festlokalet, hvis maden bestilles fra Høj På Mad. Hos os kan du selv sammensætte den perfekte menu, vi lytter glædeligt til dig. Du kan også finde inspiration i vores menuoversigt.

​Vi anbefaler i øvrigt altid vores gæster at købe vores vine, der er nøje udvalgt, så de passer til maden. Ønsker du selv at medbringe drikkevarer, så kan det også lade sig gøre mod et tillæg på 1.000 kr.

De fleste forbinder en vellykket aften med en kombination af behageligt selskab, hyggelige omgivelser samt god mad og drikke. Lad os sørge for, at din fest aldrig vil gå i glemmebogen.

Vores festlokale på Amager danner rammer for din næste fest

Vi åbner gerne for baren!

Når gæsterne er blevet mætte, er tiden inde til at skrue op for musikken i festlokalet på Amager. Og hvad er en rigtig fest uden farverige og velsmagende drinks?

Vi kan opsætte en festlig bar, og vores bartender mikser alt fra Irish Coffee til Dark ’n’ Stormy.

Kan du se det for dig? Du og dine gæster svinger hofterne i takt med Shakiras, imens I råber ”skååål”.

Ønsker du at låne festlokalet på Amager, eller har du spørgsmål? Udfyld kontaktformularen nedenfor. Når vi kender dine ønsker, sender vi dig gerne et uforpligtende tilbud på arrangementet.

Home » Festlokale