Buffet forslag

Vi vil meget gerne lave buffet til Jeres fest, og vores erfaring siger at folk er meget forskellige med hvad de ønsker den skal bestå af.
Som udgangs punkt vil vi meget gerne tage en snak om ønsker og komme med et forslag ud fra det, men her på siden kan du se lidt til inspiration.

buffet ved min 10 couverter

Forslag 1 :

  • Stegte tigerrejer med mange tout ærter og aioli.
  • Serrano skinke, graved oksefillet med oliven, syltede tomater, boreatana løg og pesto.
  • Langtids tilberedt kalve culotter med rub af tørret løg og svampe.
  • Oste tærter med rucolla og skalotter.
  • Rodfrugte salat med løvstikke og persille.
  • Marineret rødkål med pære og tranebær.
  • Grøn salat med agurk, tomat og hasselnødder.
  • Chokolade ganache kage med marinerede bær.
  • Vanilie parfait med citron og citron melise.
  • 3 slags danske oste med tilbehør fra årstiden

295 kr. per person

Forslag 2 :

  • Cheviche af multe med citrus og marinered porre
  • ​Krabbeklør i hvidløgs sauce
  • ​Nordsø rejer i skal med aioli
  • ​Serrano med syltede cherry toamater
  • ​Braseret svinebryst med radiser og karse
  • ​Langtids tilberedt kalve culotte med timian og rosmarin salt.
  • ​Grillet majs og courgetter med paprika smør og persille olie
  • 3 slags ærter vendt med raps olie og kørvel
  • Jordbær med syrnet fløde og chokolade topping.
  • ​3 slags danske oste med tilbehør fraårstiden

295 kr. per person

Kontakt os for sammensætning af en buffet efter eget ønske eller lad os lave et tilbud med drikkevare inc.

Menu skal bestilles senest 4 dage før.

Home » Buffet forslag